over mij

Mijn naam is Ramazan Karagul. 25 jaar oud.

 

Ik ben geboren en opgegroeid in Amsterdam en ik heb sinds juni 2016 mijn audiovisuele MBO-4 opleiding op het Media College Amsterdam afgerond.  Ik ben sinds september 2016 Afterthefact gestart als Motion graphics designer.

 

Mijn hobby’s zijn mijn werk. Als freelancer hou ik mij bezig met design & creatie. Voornamelijk in Adobe After effects als compositer/animator, maar ook in Adobe premiere & Final cut als editor. Ik ben daarnaast ook zeer bekend met het gebruik van Photoshop, Illustrator en inDesign. Om te zien waar mijn skill-niveau met deze programma’s en overige vaardigheden zitten kunt u naar mijn CV kijken.

 

Meeste van mijn projecten voer ik thuis uit, maar ik ben ook beschikbaar om op locatie te werken. Ik heb mijn rijbewijs (B) en een auto, dus ik kan vrijwel overal zijn waar en wanneer ik nodig ben.

 

Mocht u interesse tonen in mijn werk, kunt u gerust contact opnemen met de informatie die in de footer van deze pagina staat. Ik sta altijd open voor nieuwe gezichten, nieuwe ervaringen en het meest belangrijke, nieuwe creaties. Hoe meer werk, hoe beter!

 

documenten

CONTACT

Ramazan Karagul

Motion graphics designer / Compositor

06-48465438

ramazan@afterthefact.nl

© 2020 Afterthefact. All Rights Reserved.